Sikerdíjért dolgozunk

Csak olyan pályázatok összeállítására vállalkozunk, melynek minden buktatóját jól ismerjük.

Szolgáltatásunkért az adott pályázattól függően munkadíjat, illetve vagy részben vagy egészben sikerdíjat számlázunk, ez utóbbi csak akkor fizetendő, ha Ön megnyerte a támogatást.

Bemutatkozunk: Energetikai Pályázati Központ

Eredetileg épületenergetikával foglalkozó vállalkozásunk mára több mint 40 partnerrel rendelkezik országosan, a mérnöki szolgáltatások minden szakterületét lefedve. Pályázatíró központunk a pályázatírással foglalkozó szakértőket kapcsolja össze az egész országban, és biztosítja, hogy fix áron, garantált feltételekkel, korrekt keretek között teljesüljenek a szolgáltatások. Központi ügyfélszolgálatunk mindenben segít Önnek, telefonon akár azonnal, e-mailben pedig néhány órán belül.

Így működünk

Minden megbízásnak kirendelt pályázatírója van, akivel Ön folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a munka során. Bármilyen kérdés, probléma adódik, a szakértő készséggel válaszol rá. A szolgáltatást közvetlenül a kirendelt pályázatíró vállalkozó végzi, az Energetikai Pályázati Központ mint koordinátor van jelen az együttműködésben. Azért felelünk, hogy a megrendelt szolgáltatás fix áron, előre egyeztetett tartalommal, becsületes keretek között záródjon le.

Kérdése van?

Üzenetét elküldheti nekünk az alábbi űrlappal, egy munkanapon válaszolunk Önnek. Pályázatírásra vonatkozóan itt kérhet árajánlatot.

x

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét nem sikerült elküldeni, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Rendben

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét elküldte rendszerünk, egy munkanapon belül visszajelzünk Önnek.

Vissza a főoldalra