Otthon Melege Program

Energetikai korszerűsítésre vonatkozó alprogram jelenleg nem fut.

Jelentkezés várólistába

Mikor tud pályázni?

Az Otthon Melege Programon belül számos alprogram szokott rendszeresen futni (lásd alább), ezek megjelenési idejét nem lehet előre tudni, de a korábbi évek alapján minden évben lehet számítani egy-egy alprogram elindulására. A pályázat beadására csak akkor van lehetőség, ha megjelent a felhívás az NFFKÜ hivatalos oldalán. A beadandó dokumentumok összeállítására minimum 30 nap áll rendelkezésre, tehát a felhívás megjelenése és a beadási határidő között legalább egy hónapunk van, így senkinek sem kell attól tartania, hogy lecsúszik a lehetőségről.

Otthon Melege Program - ezekre pályázhat

Így történik a részvétel

1

Közzéteszik a felhívást

A hivatalos kormányzati oldalon elérhetővé teszik a program felhívását, ez tartalmazza a részvétel feltételeit, és ebből tudhatja meg azt is, hogy pontosan milyen korszerűsítésre jár támogatás és milyenre nem.

időpontját nem lehet előre tudni
2

Megnyílik a beadási kapu

A felhívás megjelenése után legkorábban 30 nappal nyílik meg a beadási kapu, ilyenkor tudjuk regisztrálni részvételünket az Otthon Melege Programban. A beadás időpontját előre nyilvánossá teszik, így mindenki egyszerre indulhat.

min. 30 nappal a felhívás után
3

Elbírálják a pályázatokat

Általában pár hónappal a beadást követően születnek meg a támogatási döntések, amelyekről levélben értesítést kapnak a résztvevők. A kivitelezés csak az után kezdhető meg, hogy a Támogatói Okiratot kézhez kapták a nyertesek.

pár hónapos átfutással

Bemutatkozunk - Energetikai Pályázati Központ

Országosan

Vállalkozásunk az Országos Tanúsító Központ energetikai pályázatokkal foglalkozó részlege. Elérhetőségeinket és a cégadatokat itt találja. Eredetileg energetikai tanúsítással foglalkozó cégünk mára több mint 40 mérnök partnerrel rendelkezik országosan, az épületenergetika minden szakterületét lefedve. Energetikai Pályázati Központunk több éve sikeresen működik közre a lakossági ügyfelek energetikai pályázatainak megírásában, menedzselésében. Rendszeresen hívunk le energetikai támogatásokat az Otthon Melege Program segítségével, várjuk az Ön jelentkezését is!

Elkészítjük és beadjuk pályázatát

Az Otthon Melege Programhoz teljes körű pályázatírói szolgáltatást vállalunk, ami azt jelenti, hogy elkészítjük, összeállítjuk és beadjuk a pályázatot Ön helyett.

Jelentkezés várólistába

A szolgáltatás tartalmazza:

Az OMP alprogramok, amelyeken támogatást nyertünk a közelmúltban

Személyes segítséget kap

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások

„Évek óta sikeresen koordinálom ügyfeleim részvételét az Otthon Melege Programban. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanjára vonatkozó lehetőségeket.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
támogatás

Igény szerint elkészítjük az energetikai tanúsítványokat is

Barbara

András

Építészmérnök, épületenergetikai szakmérnök
Ingatlanok energetikai tanúsítása

„Az Otthon Melege Program keretében megvalósuló beruházások energetikai munkarészeinek elkészítését az ország egész területén koordinálom. A korszerűsítés műszaki tartalmát egy helyszíni konzultáció keretében beszéljük át, és úgy határozzuk meg, hogy az illeszkedjen az Ön elképzeléseihez, ugyanakkor az OMP elvárásainak is megfeleljen.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
440
tanúsítvány