VEKOP 5.2.1-17 - MFB hitelprogram

Budapesten és Pest megyében található ingatlanokra vonatkozó energetikai pályázat

„Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”
Jelenleg nem elérhető - 2021.05.10-én felfüggesztették.

Visszatérítendő támogatás, 0% kamatozással

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nulla százalékos kamatozású, visszatérítendő támogatást (hitelt) biztosít budapesti és Pest megyei családi házak, társasházi lakások energetikai korszerűsítéséhez. A programot ingyenhitel vagy MFB hitel néven is emlegetik, hivatalos kódszáma VEKOP 5.2.1-17. Az Energetikai Pályázati Központ tapasztalatai azt mutatják, hogy a hitelprogram kiváló lehetőséget teremt azon magánszemélyeknek, akiknek a rezsiköltségei magasak, ugyanakkor saját erőből nem tudják vagy nem akarják finanszírozni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását. A lakossági hitel bármilyen energiahatékonysági fejlesztésre fordítható, így például fűtéskorszerűsítésre, hőszigetelésre, nyílászárócserére, és természetesen népszerű választás a napelemes rendszerek telepítése is.

A megítélhető támogatási összeg

A VEKOP 5.2.1-17 hitelpályázatban az energetikai korszerűsítés költségeinek 90%-ára adható visszatérítendő támogatás

maximum 5.000.000 Ft értékben.

A kamatmentes hitel futamideje megválasztható, legfeljebb 20 év.

MFB 0% várólista

Tájékozódjon hiteles forrásból

Hivatalosan: VEKOP 5.2.1-17. Ez a támogatás csak Pest megyében (és Budapesten) található ingatlanokra vehető igénybe, a kiírást PALYAZAT.gov.hu honlapján ismerheti meg, ugrás a hivatalos oldalra »

Elnevezése: „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”

Beadási határidő: lejárt, átmenetileg nem elérhető.

Ki igényelheti?

A hitelprogramból kizárt magánszemélyek

Lakóingatlanokra igényelhető

Családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőház, valamint társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás.

Energetikai felújítások támogathatóak, amelyek igazoltan energiamegtakarítást eredményeznek:

Milyen költségekre számíthat az igénylés során?

Pályázatírás országosan

Összeállítjuk és beadjuk hitelkérelmét

Ha felkeres minket, egy munkanapon belül személyre szóló árajánlatot küldünk Önnek e-mailben. Szolgáltatásunk keretében végigvezetjük Önt a hitelkérelem folyamatán, és minden Öntől átvehető adminisztratív teendőt elintézünk. Ha bizonytalan, írja meg kérdéseit ügyfélszolgálatunknak, igény szerint díjmentes telefonos konzultációt is kérhet a pályázatíró szakértővel.

Sikerdíjért dolgozunk

A szolgáltatást munkadíj+sikerdíj alapon végezzük, ami azt jelenti, hogy Ön a mi munkánk díjának csak egy részét fizeti ki a megrendeléskor, a sikerdíjat pedig a nyertes pályázati döntés kihirdetését követően számlázzuk. Abban a nem várt esetben, ha mégsem kap támogatást, a sikerdíj értelemszerűen nem fizetendő. Mivel a megbízásokat nagy számban teljesítjük, így minden buktatót ismerünk, és magabiztosan tudjuk vállalni az eredménygarantált teljesítést.

MFB 0% várólista

Mit tartalmaz a pályázatírói szolgáltatás?

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Egyeztetünk

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén a pályázatíró szakértő megbízási szerződést köt Önnel.

2 munkanap
2

Összeállítjuk, beadjuk a kérelmet

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyezteti Önnel a pályázatíró, ha minden információ megérkezett, elkészíti a pályázatot, és be is adja azt.

4-8 munkanap
3

Követjük, majd lezárjuk a munkát

A munka során felmerülő kérdéseire készséggel válaszol a szakértő, a kivitelezés lezárását követő adminisztrációt is tartalmazza a szolgáltatás.

2 munkanap

Személyre szabott segítséget kap

Lilla

Lilla

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Pályázatíróként kizárólag MFB hitelpályázatokkal foglalkozom, a program minden részletét ismerem. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket, valamint ismertetem Önnel a 0%-os hitel előnyeit és kötöttségeit.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
480
pályázat