GINOP 8.4.1/A-17 - MFB hitelprogram

Országos pályázat (Pest megyén kívüli) ingatlanok energetikai korszerűsítésére

„Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”
A pályázatot 2020.11.02-án határozatlan időre felfüggesztették. (hivatalos közlemény »)

MFB 0%-os kamatozású, visszatérítendő támogatás

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nulla százalékos kamatozású, visszatérítendő támogatást (hitelt) biztosít családi házak és társasházi lakások energetikai felújítására. A 2017 tavaszán elindított programot MFB hitel vagy ingyenhitel néven is emlegetik. Az Energetikai Pályázati Központ tapasztalatai azt mutatják, hogy a program kiváló lehetőséget nyújt azon háztartások rezsiköltségeinek csökkentésére, ahol saját erőből nem lennének képesek finanszírozni az ingatlan energiahatékonysági korszerűsítését. A lakossági hitel bármilyen energiahatékonyságot növelő fejlesztésre fordítható (fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés, nyílászárócsere, megújuló energiaforrások telepítése).

Az MFB 0% program keretében megítélhető támogatási összeg

Az energetikai korszerűsítés költségeinek 90%-ára adható visszatérítendő támogatás
minimum 500.000 Ft, maximum 10.000.000 Ft értékben, 10%-ot saját erőből kell finanszírozni.

A kamatmentes hitel futamideje megválasztható, legfeljebb 20 év.

MFB 0% várólista

Tájékozódjon hiteles forrásból

Hivatalos elnevezés: „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”

Hivatalos kódszám: GINOP-8.4.1/A-17. Ez a támogatás csak Pest megyén kívül található ingatlanokra vehető igénybe, a pályázati kiírást a Széchenyi2020 honlapján ismerheti meg, ugrás a hivatalos oldalra » Ha az ingatlan Pest megyén belül (vagy Budapesten) található, a megfelelő oldalt itt találja.

Beadási határidő: lejárt, átmenetileg nem elérhető.

Ki igényelheti?

Ki nem igényelheti?

Ezekre az ingatlanokra igényelhető

Családi ház, sorház, ikerház, szabadon álló ház, lakóház, hétvégi ház és üdülőház, valamint társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás. Ha bizonytalan, hogy a saját ingatlanjára lehetséges-e az energetikai támogatás igénybevétele, kérjen tőlünk díjmentes előminősítést.

Milyen típusú energetikai felújításokra jár hitel?

A hitel megpályázása során felmerülő költségek

Elkészítjük és beadjuk hitelkérelmét, az ország egész területén

Pályázatírás országosan

Bármilyen jellegű és bárhol található ingatlanja hitelkérelmét össze tudjuk állítani. Ha felkeres minket, egy munkanapon belül személyre szóló árajánlatot küldünk. Ha bizonytalan, írja meg kérdéseit ügyfélszolgálatunknak, vagy igény szerint díjmentes telefonos konzultációt is kérhet a pályázatíró szakértővel.

Sikerdíjas ajánlatot adunk

A sikerdíjas pályázatírás azt jelenti, hogy Ön csak abban az esetben fizet a szolgáltatásért, ha a benyújtott pályázata megnyerte a támogatást. Mivel a megbízásokat nagy számban teljesítjük, így minden buktatót ismerünk, és magabiztosan tudjuk vállalni az eredménygarantált teljesítést.

MFB 0% várólista

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Egyeztetés

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén a pályázatíró szakértő megbízási szerződést köt Önnel.

2 munkanap
2

Elkészítés, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyezteti Önnel a szakértő, ha minden információ rendelkezésre áll, elkészíti és beadja a hitelkérelmet.

4-8 munkanap
3

Lezárás

A kivitelezés során felmerülő kérdéseire is választ kap, és a befejezést követő adminisztrációt is intézi a pályázatíró.

2 munkanap

Személyre szabott segítséget kap

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
Lakossági és vállalkozói támogatások menedzsmentje

„Évek óta foglalkozom pályázati anyagok elkészítésével, legyen szó Otthon Melege Programról vagy az MFB által támogatott hitelek igényléséről. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket, valamint ismertetem Önnel a 0%-os hitel előnyeit és kötöttségeit.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
pályázat