Konvektorcsere pályázat

Az Otthon Melege Program keretében

Konvektorcsere pályázati alprogram jelenleg nem fut.

Jelentkezés várólistába

Mikor tud pályázni a konvektorcserére?

A Földgázüzemű konvektorok cseréjére irányuló alprogram az Otthon Melege Program keretében elérhető pályázat, amelyre időszakosan lehet igénylést benyújtani. Utoljára 2017-ben volt lehetőség a támogatás igénylésére, de a hírek szerint a közeljövőben ismét lehet számítani az indítására. A pályázat beadására csak akkor lesz lehetőség, ha megjelent a hivatalos felhívás az NFFKÜ hivatalos oldalán - erre idén eddig nem került sor (2023.03.30.). Nem kell attól tartania, hogy lecsúszik a lehetőségről, ugyanis a pályázati anyag összeállítására minimum 30 nap fog rendelkezésre állni, a felhívás megjelenése és a beadási határidő között legalább egy hónap időbeli eltérés lesz. A pályázatírási szolgáltatásokat ebben az időszakban fogjuk elvégezni, jelenleg várólistában gyűjtjük az érdeklődőket, többet sajnos sem Ön, sem mi nem tehetünk.

Így zajlik a konvektorcsere pályázat

1

Közzéteszik a felhívást

A hivatalos kormányzati oldalon elérhetővé teszik a konvektorcsere pályázat felhívását, ez tartalmazza a részvétel feltételeit, és ebből tudhatja meg azt is, hogy pontosan milyen feltételekkel veheti igénybe a támogatást.

időpontját nem lehet előre tudni
2

Be kell adni a pályázatot

A felhívás megjelenése után legkorábban 30 nappal nyílik meg az online beadási kapu, ilyenkor tudjuk véglegesíteni részvételi szándékunkat. A beadás időpontját előre nyilvánosságra hozzák, így mindenkinek egyenlő esélyei vannak.

min. 30 nappal a felhívás után
3

Elbírálják, kihirdetik a nyerteseket

Általában pár hónappal a beadást követően születnek meg a támogatási döntések, amelyekről levélben értesítést kapnak a pályázók. A kivitelezés csak azután kezdhető meg, hogy a Támogatói Okiratot kézhez kapták a nyertesek.

pár hónapos átfutással

Ezeket a felújításokat támogatja a konvektorcsere program

A konvektorcsere kiváló befektetés

A konvektorcsere az egyik leggyorsabban megtérülő energetikai fejlesztés. Egy korszerű berendezés akár azonnali, 20%-os megtakarítást is eredményezhet a fűtésre fordított havi költségben. A konvektoros rendszerek korszerűsítése egyszerű beruházásnak számít más energiahatékonysági korszerűsítésekhez képest, egy oldalfali füstgáz-kivezetésű gázkonvektor cseréje nem igényel gáztervezést és kémény-átalakítást sem.

Bemutatkozunk

Országosan

Az Energetikai Pályázati Központ több éve sikeresen működik közre lakossági ügyfelek energetikai pályázatainak megírásában, menedzselésében. Eredetileg energetikai tanúsítással foglalkozó vállalkozásunk mára több mint 40 mérnök partnerrel rendelkezik országosan, az épületenergetika minden szakterületét lefedve. Ha konvektoros fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni, biztosan tudunk Önnek segíteni.

Elkészítjük konvektorcsere pályázatát, megnyerjük a támogatást

A Konvektorcsere alprogramhoz teljes körű pályázatírói szolgáltatást vállalunk, ami azt jelenti, hogy elkészítjük, és az Ön megbízásában beadjuk a konvektorcsere pályázatot. A szolgáltatás sikerdíjas, tehát csak akkor kell fizetnie érte, ha megnyerte a célzott támogatást. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy csak azután számlázunk Önnek, ha már kézhez kapta a nyertességet igazoló Támogatói okiratot. A pályázatírási sikerdíj összege a konkrét feltételektől fog függni, pontos ajánlatot adni a hivatalos felhívás megjelenését követően tudunk. Az alábbi űrlapon jelentkezhet várólistánkba, ami alapján automatikusan értesíteni tudjuk, ha a kiírás megjelent.

Jelentkezés várólistába

A szolgáltatás tartalmazza:

Személyes kapcsolattartója lesz

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Évek óta foglalkozom energetikai támogatások igénylésével, legyen szó konvektorcseréről vagy az Otthon Melege Program más alprogramjáról, biztosan tudok Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanjára vonatkozó lehetőségeket.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
támogatás

Évek óta sikeresen dolgozunk, ezeken a programokon nyertek támogatást ügyfeleink