Sikerre visszük energetikai pályázatát!

A közös munkánk menete

Tájékozódjon weboldalunkon!
Ismerje meg az aktuális energetikai pályázatokat, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Konzultálunk Önnel.
Minden érdeklődővel díjmentes telefonos konzultációt tartunk az aktuális lehetőségekről és a közös munka menetéről.
Megállapodást kötünk a pályázatírásra.
Ha a feltételeket Ön is és mi is megfelelőnek találjuk, szerződést kötünk.
Elkészítjük a pályázati dokumentációt.
Határidőre dolgozunk, a lakossági pályázatok átfutása általánosan 4-8 munkanap.
Beadjuk.
Beadjuk a pályázatot, vagy igény szerint átadjuk Önnek a dokumentumokat.
Kapcsolatban maradunk.
A beruházás kivitelezése során felmerülő kérdéseire válaszolunk, és a befejezést követő adminisztrációt is intézzük.
Így zajlik egy pályázat elkészítése és beadása

Bemutatkozunk - Energetikai Pályázati Központ

Pályázatírás országosan

Vállalkozásunk az Országos Tanúsító Központ energetikai pályázatokkal foglalkozó részlege. Adószámunkat és hivatalos elérhetőségeinket itt találja. Az eredetileg energetikai tanúsítással foglalkozó cégünk mára több mint 40 mérnök partnerrel rendelkezik országosan, az épületenergetika minden szakterületét lefedve. Pályázatíró irodánk - amelynek a weboldalát böngészi - több éve aktívan részt vesz a lakossági és vállalkozási ügyfelek energetikai pályázatainak megírásában, menedzselésében. Tudjon meg többet »

Sikerdíjért dolgozunk, az árak fixek

Sikeres pályázatért dolgozunk

Pályázatírói munkánknak csak akkor van értéke, ha Önt hozzásegítjük a kiválasztott támogatás elnyeréséhez. Mivel a megbízásokat nagy számban teljesítjük, így a pályázatok minden buktatóját ismerjük. A vállalt feladatokat hiánytalanul elvégezzük, minden rendelkezésünkre álló eszközzel arra törekszünk, hogy Ön megnyerje a kiszemelt pályázatot.

Ezt tegye, ha energetikai pályázaton szeretne támogatáshoz jutni

Gondolja át, hogy milyen korszerűsítéseket szeretne elvégezni ingatlanján. Böngéssze át weboldalunkat, és tájékozódjon az aktuálisan futó energetikai pályázatokról. Ha tanácstalan, nyugodtan keresse fel ügyfélszolgálatunkat! Ha megtalálta azt a konkrét pályázatot, amelynek keretében támogatás jár az Ön által tervezett korszerűsítésre, akkor írja meg nekünk, és mi díjmentesen részletes árajánlatot küldünk a pályázati anyag elkészítésére vonatkozóan. Árajánlat a pályázatírásra

Naprakészek vagyunk

2022.

Weboldalunkat folyamatosan frissen tartjuk, így garantáltan csak a 2022 évben aktuális pályázati lehetőségeket láthatja feltüntetve.

Tipp: ha egyedül szeretne pályázni

Ha úgy gondolja, hogy egyedül is hiánytalanul össze tudja állítani a pályázati dokumentációt, akkor erre minden lehetősége adott. Pályázatíró céget bevonnia nem kötelező, közvetlenül az adott támogatáshoz tartozó kormányzati weboldalról célszerű informálódnia. A hivatalos oldalon mindig megtalálható a támogatás felhívása, a beadandó mellékletek sablonjai, illetve ezek kitöltési útmutatói. A pályázatkiíró köteles általános tájékoztatást nyújtani, és válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdésekre is.

Személyre szabott segítséget kap

Lilla

Lilla

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Pályázatíróként energetikai korszerűsítési támogatásokkal foglalkozom, az aktuális programok minden részletét ismerem. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
480
pályázat

Az épületenergetikai feladatokat is megoldjuk

Barbara

András

Építészmérnök, épületenergetikai szakmérnök
Ingatlanok energetikai tanúsítása

„Évek óta koordinálom a pályázatok energetikai munkarészeinek elkészítését az ország egész területén. Ha szolgáltatást rendel az Energetikai Pályázati Központon keresztül, helyszíni felmérést tartunk, ahol részletesen egyeztetjük az adott ingatlanban legcélszerűbb korszerűsítéseket.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
440
tanúsítvány