Fűtéskorszerűsítési pályázatok

Elérhető támogatások - 2023

  • Új programok indulásáig nem tudunk Önnek pályázatot ajánlani. Várólista »

Átmenetileg nem elérhető támogatások

Aktuálisan futó pályázatok, amelyek keretében fűtéskorszerűsítés végezhető

Jelenleg nem fut fűtéskorszerűsítési pályázat. Pályázati várólista

Jelenleg nem elérhető pályázatok

Otthon Melege Program várólista

Az elmúlt évek során az Otthon Melege Program többféle alprogram keretében is lehetőséget biztosított fűtéskorszerűsítés elvégzésére. Jelenleg sajnos a pályázat nem fut, és előre nem lehet tudni azt sem, hogy újra fog-e indulni. Ha Ön is ezen a pályázaton szeretne indulni, mindenképp meg kell várnia a pályázati felhívás közzétételét, ebben lesz ugyanis meghatározva, hogy pontosan milyen fejlesztésekre jár támogatás és milyen fejlesztésekre nem. Várólistánkba itt jelentkezhet. Ha feliratkozik, az Energetikai Pályázati Központ automatikusan árajánlatot küld Önnek, ha a támogatási felhívást közzéteszik. A kiírást követően minimum 30 nap fog rendelkezésre állni az anyagok összeállítására, így nem kell attól tartania, hogy lemarad a lehetőségről.

A fűtéskorszerűsítés a legjobb befektetés

A fűtéskorszerűsítés az egyik leggyorsabban megtérülő energetikai beruházás. Egy egyszerű kazáncsere akár azonnali, 20%-os megtakarítást eredményezhet a fűtésre fordított havi költségben. Egy korszerű épületgépészeti berendezés hatásfoka szinte minden esetben jelentősen jobb, mint a 10-20 éve gyártott típusoké. Önnek azt érdemes mérlegelnie, hogy a készülékcsere költségei hogyan aránylanak az évente várható megtakarításhoz.

Segítünk Önnek sikeresen pályázni

Pályázatírás országosan

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egy munkanapon belül árajánlatot küldünk Önnek a pályázatírásra. Ha az elképzelt fejlesztésre jelenleg nincs elérhető állami vagy uniós támogatás, várólistába tesszük jelentkezését, és visszajelzünk, amint új lehetőség adódik.

Felkészültek vagyunk:

2023.

Weboldalunkon friss információkat talál, csak a 2023. évben aktuális lehetőségeket láthatja feltüntetve.

Ezt tegye, ha energetikai pályázaton szeretne támogatáshoz jutni

Gondolja át, hogy pontosan hogyan képzeli el a fűtéskorszerűsítést. Segít, ha tudja, hogy a fűtési rendszer mely berendezéseit szeretné lecserélni, és melyek azok, amelyek megmaradnak. Böngéssze át weboldalunkat, és tájékozódjon az aktuálisan futó pályázatokról. Ha tanácstalan, nyugodtan keresse fel ügyfélszolgálatunkat! Ha megtalálta azt a konkrét pályázatot, amelynek keretében támogatás járhat a fűtési rendszer tervezett korszerűsítésére, akkor kérjen árajánlatot, és mi részletesen megírjuk Önnek a részvételre vonatkozó tudnivalókat.

Pályázatírás személyre szabottan

Barbara

Barbara

Pályázatíró szakértő
Lakossági és vállalkozói támogatások

„Évek óta foglalkozom fűtéskorszerűsítési pályázatok összeállításával és beadásával, legyen szó Otthon Melege Programról vagy bármilyen más támogatásról fogok tudni Önnek segíteni. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
pályázat

Mérnöki munkákra is vállalkozunk

Barbara

András

Építészmérnök, épületenergetikai szakmérnök
Ingatlanok energetikai tanúsítása

„Az ország teljes területén koordinálom a fűtéskorszerűsítési pályázatok kötelező energetikai munkarészeinek elkészítését. Ha szolgáltatást rendel az Energetikai Pályázati Központon keresztül, helyszíni felmérés keretében részletesen egyeztetjük az adott ingatlanban legcélszerűbb energiahatékonysági fejlesztéseket, különös figyelmet fordítva a fűtési és melegvíz-készítési rendszerekre.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
440
tanúsítvány