Bemutatkozunk - Energetikai Pályázati Központ

Vállalkozásunk az Országos Tanúsító Központ energetikai pályázatokkal foglalkozó részlege. Eredetileg energetikai tanúsítással foglalkozó cégünk mára több mint 40 mérnök partnerrel rendelkezik országosan, az energetika minden szakterületét lefedve. Pályázatíró központunk a pályázatírással foglalkozó szakértőket kapcsolja össze az egész országban, és biztosítja, hogy fix áron, garantált feltételekkel, korrekt keretek között teljesüljön a szolgáltatás. Központi ügyfélszolgálatunk mindenben segíti az ügyfél projektjének előrehaladását, és adminisztratív ügyeinek intézését. Vállalkozásunkkal több éve aktívan részt veszünk lakossági és céges ügyfeleink energetikai pályázatainak megírásában, csak olyan munkára vállalkozunk, amelyet megnyugtató magabiztossággal tudunk teljesíteni.

Így működünk

Minden megbízásnak személyes felelősséggel rendelkező kirendelt szolgáltatója van, akivel az ügyfél folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot, felmerülő kérdéseire választ ad. A szolgáltatást közvetlenül a pályázatíró vállalkozó végzi, az Energetikai Pályázati Központ mint közvetítő van jelen az együttműködésben. Azért felelünk, hogy a megrendelt szolgáltatás fix áron, előre egyeztetett tartalommal, becsületes keretek között záródjon le.

Kedvező ajánlatot adunk

A pályázatírásra sikerdíjas vagy fix díjas ajánlatot adnunk. A sikeres pályázati részvétel közös érdekünk, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy támogatáshoz juttassuk Önt.

Vállalkozási adatok

Az Energetikai Pályázati Központ és az Országos Tanúsító Központ üzemeltetője:

Gali András e.v.
1112 Budapest, Őrmezei út 29-37. B ép. G. lház 4/41.
Adószám:  66216027 1 43
Nyilvánt. szám: 32754497
Telefon: +36-20-374-5458
E-mail: palyazat@otk.hu

Kérdése van?

Üzenetét elküldheti nekünk az alábbi űrlappal, egy munkanapon válaszolunk Önnek. Pályázatírásra vonatkozóan itt kérhet árajánlatot.

x

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét nem sikerült elküldeni, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Rendben

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét elküldte rendszerünk, egy munkanapon belül visszajelzünk Önnek.

Vissza a főoldalra