Általános Szolgáltatási Feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa el, és ismerje meg a jelen Általános Szolgáltatási Feltételek tartalmát, mielőtt böngészi vagy használja oldalainkat!
A palyazat.otk.hu (továbbiakban: Weboldal) internetes oldalon az energetikai pályázatokkal, az üzemeltetőnek és partnereinek szolgáltatásaival kapcsolatos információkat ismerhet meg.  
A Weboldal megtekintéséhez és használatához Ön megismeri és elfogadja a jelen Általános Szolgáltatási Feltételeket. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Weboldalon található űrlapok elküldésekor, a jelölő négyzet kipipálásával Ön teljes mértékben elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti az alábbiakat.

Üzemeltető

Gali András e.v.
1112 Budapest, Őrmezei út 29-37. B ép. G. lház 4/41.
Adószám: 66216027 1 43
Nyilvánt. szám: 32754497
E-mail címe: palyazat@otk.hu
Telefonszáma: +36-20-374-5458

A Weboldal tartalma, felelősségvállalás

A Weboldalon található információk tájékoztatást hivatottak szolgálni. Mindent megteszünk azért, hogy a Weboldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek. Az Üzemeltető ugyanakkor nem vállal felelősséget a Weboldal tartalmának használatából eredő kárért vagy hátrányért. Előfordulhat, hogy egy vonatkozó jogszabályi rendelkezés megváltozik, de a változást a Weboldalon csak némi késéssel tudjuk lekövetni. A fentiek okán javasoljuk, hogy minden esetben a vonatkozó, hatályos jogszabályi rendelkezések alapján tájékozódjanak.
Fenntartjuk a jogot a Weboldal tartalmának tetszőleges időpontban történő megváltoztatására.
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget azért, ha a Weboldal elérhetetlenné válna. A hozzáférést felfüggeszthetjük előzetes értesítés nélkül, karbantartási, vagy egyéb, rajtunk kívülálló olyan okból, amelyért felelősek nem vagyunk.
A Weboldalon található árak, információk nem minősülnek ajánlattételnek vagy felhívásnak. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására, egyedi árak és ajánlatok kiszabására, bizonyos munkák elutasítására. A Weboldal nem minősül webshopnak, webáruháznak.

Árak, ajánlatok

Árajánlatnak csak az e-mailben megküldött ajánlatok számítanak. Az ajánlatban megküldött díjaktól nem térünk el, de a visszalépés jogát fenntartjuk. Az árak a fizetendő végösszegek, amelyek tartalmazzák az Áfát is. Egyes partnereink alanyi áfa mentes számlát bocsátanak ki az ügyfél részére, a fizetendő díj ebben az esetben is az ajánlatban szereplő bruttó végösszeg.

Más oldalakra mutató linkek

A Weboldalon található némely hivatkozások (linkek) független oldalakra mutathatnak. Az Üzemeltetőnek nincs befolyása ezen oldalak tartalma tekintetében, és kizár minden felelősséget az olyan károk tekintetében, amit az említett oldalak használata okozhat.

Üzemeltető szolgáltatása

Az Üzemeltető kizárólag szolgáltatás közvetítési tevékenységet végez, a weboldalon a közvetítés rendelhető meg. A Weboldalon hirdetett pályázatírási tevékenységet közvetlenül az Üzemeltető szerződött pályázatíró partnere (továbbiakban: Pályázatíró) végzi. Üzemeltető nem végez pályázatírási vagy más kapcsolódó szolgáltatási tevékenységet.

Pályázatíró szolgáltatása

Megrendelése esetén Pályázatírót közvetítünk Önnek, akivel szerződéses viszonyba tudnak lépni a pályázati anyag elkészítésére vonatkozóan. Ennek megfelelően a Pályázatírót terheli a felelősség a pályázati anyag elkészítéséért, a vállalt határidő betartásáért, annak szakmai színvonaláért; a szavatossági jogok kizárólag vele szemben érvényesíthetőek.

Várólista regisztráció

Holnapunkon a Látogatóknak lehetőségük van pályázati várólista regisztrációt kezdeményezni. Ha megadja adatait, felhatalmaz minket arra vonatkozóan, hogy a későbbiekben ajánlatunkkal megkeressük Önt (telefonon illetve e-mailben). A regisztrációt visszaigazoljuk e-mailben, amely ugyanakkor nem jelent garanciát arra vonatkozóan, hogy a későbbiekben mindenképp fogunk ajánlatot küldeni. Előfordulhat, hogy az Önnek megfelelő pályázathoz nem végzünk pályázatírást, vagy kapacitás hiányában nem tudunk rá ajánlatot adni. Kérjük vegye figyelembe, hogy ilyen esetben nem fog értesítést kapni a pályázat elindulásáról sem.

Adatvédelem és adatkezelés

Az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok

A Weboldalon található minden tartalom, megoldás, az alapjukat képező ismeret a Polgári Törvénykönyv 2:47. § (2) értelmében üzleti titoknak, illetőleg know-how-nak (védett ismeretnek) minősül, amely az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi. Az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül azok nem másolhatók, illetve reprodukálhatók, nem használhatók fel más publikációban, közzétételben sem az interneten, sem nyomtatott formában. Az előbbiek a Weboldal működési elvére és grafikai tartalmára egyaránt vonatkoznak.

Jelen nyilatkozat hatálya

Jelen Általános Szolgáltatási Feltételek visszavonásig hatályos, és a Weboldal összes megtekintőjére, felhasználójára vonatkozóan kötelező érvényű. Amennyiben Ön nem fogadja el a fentieket, nincs lehetősége igénybe venni a Weboldalt, illetve az Üzemeltető szolgáltatásait. Fenntartjuk a jogot jelen Általános Szolgáltatási Feltételek bármikori megváltoztatására, előzetes bejelentés nélkül. Ha a fenti feltételekkel kapcsolatban kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.